Un restaurant american le-a dat „interzis” politicienilor

Nici jurnaliştii nu fac excepţie de la noua măsură luată de patronul localului Colby’s Breakfast & Lunch din Portsmouth, pentru că i-au perturbat activitatea şi i-au încurcat clienţii fideli.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 08:25
Un restaurant american le-a dat „interzis” politicienilor

Restaurantul Colby’s Breakfast & Lunch a avut de suferit din cauza campaniei electorale pentru alegerile primare din statul american New Hampshire. Localul era suprasaturat de politicieni, care îl ocupau ore întregi, însoţiţi de personalul de campanie, susţinători şi, evident, jurnalişti, relatează postul de televiziune CBS Boston.

Sătul de toată tevatura, patronul a pus un afiş la uşă, pe care este scris cu litere de-o şchioapă un mesaj, aparent, îndrăzneţ şi poate chiar ofensator : „Niciun politician, nicio excepţie!”…

„Am avut unele probleme cu politicienii care veneau şi ieşeau din sala de mese, se întindeau la vorbă despre agenda lor electorală şi ne deranjau clientela care lua masa aici şi ne împiedica activitatea”, s-a plâns un chelner postului WBZ NewsRadio 1030.

„S-a întâmplat aşa de vreo 5-6 ori, de-astă vară încoace  şi ne-am săturat”, a continuat chelnerul, în timp ce unul dintre bucătari l-a avertizat pe reporter să nu stea de vorbă cu clienţii, semn că şi presa ar putea să nu fie bine primită în acel restaurant.