Un revoluţionar a leşinat la ieşirea din Parlament

Un revoluţionar a leşinat la ieşirea din Parlament. Bărbatul se afla în greva foamei din 28 noiembrie.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 14:07
Un revoluţionar a leşinat la ieşirea din Parlament

Bărbatul a fost preluat de un schipaj SMURD.

O altă persoană a leşinat, marţi, în timpul protestului revoluţionarilor din Piaţa Victoriei, aceasta primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD prezent la faţa locului.

Marţi, protestarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, după ce au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus.

Mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari din ţară au protestat marţi în faţa Palatului Victoria. La un moment dat, protestarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, după ce au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus.

Protestatarii sunt supăraţi că Guvernul vrea să modifice Legea Recunoştinţei pentru a le tăia indemnizaţiile şi cer demisia premierului Emil Boc.

Guvernul nu va acorda anul viitor cupoanele sociale abia introduse cu noua lege a educaţiei, destinate familiilor cu venituri reduse care au copii preşcolari, va sista indemnizaţiile pentru revoluţionari şi va limita reducerile de tarife şi gratuităţile la transport, relevă un document guvernamental.