Un român a făcut „bus surfing” pentru că nu avea bani de bilet VIDEO

Un tânăr a călătorit în Italia agățat de spatele unui autobuz. Imortalizat de șoferul care se deplasa cu mașina la puțini metri în spatele autobuzului, videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

23 ian. 2023, 22:02
Un român a făcut „bus surfing” pentru că nu avea bani de bilet VIDEO

Un român a fost filmat joi dimineață, 19 ianuarie, de un participant la trafic, în timp ce călătorea agățat de spatele unui autobuz pe porțiunea de șosea dintre Lodi și Sant’Angelo Lodigiano, în Lombardia, relatează La Repubblica.

Accident teribil, 11 persoane au murit. Flăcările au cuprins vehiculul în mai puţin de 30 de secunde. Singurul supravieţuitor, un student care a spart geamul microbuzului
Tânărul s-a agățat de un autobuz al liniei S001 Star Mobility, între Lodi și Sant’Angelo, pe drumul provincial 235.

Șoferul care l-a filmat presupune că „pasagerul clandestin” de fapt a recurs la această metodă pentru a nu plăti biletul, dar există și o altă variantă care ar explica gestul său.

Sindicatul Europol reacționează după furtul unei autospeciale de sub nasul agenților de poliție din Călărași
Protagonistul cascadoriei nebunești și riscante este un tânăr care nu a fost încă identificat. Imortalizat de șoferul care se deplasa cu mașina la puțini metri în spatele autobuzului, videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Multe persoane au fost de părere că bărbatul ar fi acceptat de fapt o provocare cunoscută online sub numele de „bus surfing”. Provocarea datează din anii 1980 și 1990 şi a fost prima dată făcută de tinerii brazilieni în căutare de senzații tari, care și-au riscat viața călătorind din centrul orașului Rio de Janeiro până în suburbii pe acoperișurile trenurilor sau mijloacelor de transport aglomerate. O provocare replicată apoi în toată Europa, de la Berlin la Paris, care a ajuns și în Italia în 2021.