Un român a ieşit din casă deşi se afla în izolare, pentru a căuta o prostituată

În noaptea de 10 spre 11 martie, un român în vârstă de 30 de ani a fost prins de poliţişti, în jurul ore 2:30, pe o stradă din Torino, când el trebuie să fie în izolare la domiciliu. 

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 11:40
Un român a ieşit din casă deşi se afla în izolare, pentru a căuta o prostituată

Poliţiştii l-au întrebat de ce nu se află în incinta casei, fiind izolat, iar acesta a refuzat să răspundă la început, ulterior dezvăluind că era pe stradă căutând o prostituată. 

Românul a fost acuzat de încălcarea măsurilor dispuse prin lege, informează presa locală, potrivit Digi24.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Cei care vor refuza carantina vor fi acuzaţi de crimă. Pedepsele ajung la 21 de ani de închisoare

Italia se află în carantină, iar barurile, restaurantele și magazinele au fost închise, fiind deschise doar supermarketurile și farmaciile. Măsurile sunt valabile până pe 25 martie. Transportul este garantat în continuare.

Numărul deceselor cauzate de epidemia de coronavirus în Italia a crescut cu 31% în ultimele 24 de ore, ajungând la 827, aceasta fiind cea mai mare creştere absolută zilnică de la anunţarea primelor cazuri de contaminare în această ţară, pe 21 februarie, a anunţat miercuri seară Agenţia italiană de protecţie civilă, potrivit Reuters şi DPA.

Citeşte şi: Ca să nu se închidă Bucureştiul, Firea vrea să interzică intrarea suspecţilor de coronavirus. Ce spune despre autocare

Numărul total al cazurilor de infecţie cu coronavirus confirmate în Italia, ţara europeană cea mai afectată de această epidemie, a urcat la 12.462, faţă de 10.149 în urmă cu 24 de ore, în creştere cu 22,8%.

Şeful Agenţiei italiene de protecţie civilă, Angelo Borrelli, a declarat că 1.045 de persoane s-au vindecat complet, iar 1.028 de pacienţi infectaţi cu coronavirus se aflau miercuri seară la terapie intensivă, faţă de 877 în seara precedentă.

Epidemia rămâne concentrată în regiunile din nordul Italiei, cu 7.280 de cazuri în Lombardia, 1.739 de cazuri în Emilia-Romagna şi 1.023 de cazuri în Veneto. În regiunea Lazio, unde se află capitala Roma, sunt înregistrate 150 de cazuri, faţă de 116 în ziua anterioară.