Un român a jefuit-o pe faimoasa Gina Lollobrigida după ce i-a renovat casa

Un român a fost arestat după ce carabinierii i-au găsit în locuință mai multe obiecte de valoare ale faimoasei actrițe Gina Lollobrigida. ”O adevărată comoară”, scrie presa italiană. Bărbatul de 33 de ani finalizase recent câteva lucrări de renovare în casa actriței. Agenților le-a spus că articolele i-au fost făcute cadou, dar acest lucru s-a dovedit că nu este adevărat.

RomaniaTV.net
05 apr. 2020, 13:01
Un român a jefuit-o pe faimoasa Gina Lollobrigida după ce i-a renovat casa

Românul a efectuat recent lucrări în casa renumitei actrițe Gina Lollobrigida și a fost găsit în posesia unor obiecte extrem de valoroase: medalii, timbre care o înfățișau pe actriță, bijuterii și ceasuri. 

CORONAVIRUS Italia. Pentru prima dată când bilanţul zilnic al victimelor pandemiei a scăzut sub 700 în mai mult de o săptămână

S-a întâmplat miercuri, când poliția a intervenit într-o casă din zona Spinaceto din Roma pentru o dispută între o femeie și partenerul ei. În interiorul unui dulap din dormitor, pe lângă un pistol de calibru 7,65, fără încărcător, dar care era în perfectă stare de funcționare, neînregistrat în baza de date, era și o geantă cu „comoara” furată de la actriță .

Întrebat despre originea lucrurilor, românul de 33 de ani a relatat că a efectuat unele lucrări la casa Ginei Lollobrigida și le-a primit în dar . ”Mi le-a făcut cadou”, a spus muncitorul chestionat de agenți. Dar actrița, confirmând că îl cunoaște pe bărbatul care lucrase în casa sa din septembrie până în martie pentru renovări, a negat că i-a făcut cadouri, adăugând că nu a depus plângere pentru că până atunci nu și-a dat seama că lipsesc. 

Bărbatul a fost arestat pentru furt și deținere ilegală a unei arme de foc.


loading...