Un român de 42 de ani a murit înecat în râul Po, din Italia, după ce şi-a salvat câinele

Un român, în vârstă de 42 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce şi-a salvat câinele de la înec. Bărbatul a fost scos la mal de nişte prieteni, care îl însoţeau, unde i s-a făcut masaj cardiac de către personalul de urgență.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 14:11
Un român de 42 de ani a murit înecat în râul Po, din Italia, după ce şi-a salvat câinele

Imediat a fost transportat la spital, dar a murit la scurt timp după sosirea la camera de urgență. Animalul a supraviețuit. 

Conform unei reconstrucții inițiale, bărbatul de 42 de ani se afla pe malul râului Po, împreună cu soția și câinele. Când a văzut că animalul se scufundă, a sărit în ajutorul lui. Românul a fost târât de curentul râului și care ajunsese într-o zonă periculoasă, sub un pod feroviar, potrivit gazetaromaneasca.ro.

Proprietarul unei bărci private a fost primul care a încercat să-l ajute pe român, acesta a ajuns la bărbat și l-a adus la țărm împreună cu alte persoane care au asistat. 

Medicii au pus imediat în aplicare manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul leșinase, după care a fost transportat la spitalul din oraș în condiții disperate. La scurt timp după intrarea în camera de urgență, s-a produs decesul.