Un român din Austria a tăiat cauciucurile a 91 de maşini pentru că vecinii îl deranjau

Un bărbat de naționalitate română a înțepat cauciucurile a 91 de mașini în districtul Bindermichl din orașul austriac Linz, scrie luni presa locală.

29 nov. 2021, 23:17
Un român din Austria a tăiat cauciucurile a 91 de maşini pentru că vecinii îl deranjau

Atacurile au avut loc timp de șase luni, în perioada aprilie – octombrie 2021, pe opt străzi din cartierul în care locuiește și bărbatul român. El a înțepat unul sau mai multe anvelope ale fiecărei mașini.

Bărbatul a fost reținut după ce a fost filmat de o cameră de supraveghere, potrivit publicaţiei austriece Nachrichten.

Peste 65 oameni au fost afectați de atacurile românului, unii chiar de mai multe ori. Autorul atacurilor alegea la întâmplare mașinile pe care le avaria.

Bărbatul a fost reținut și interogat de poliția austriacă, însă nu a recunoscut acuzațiile. Cu toate aceastea, a spus că era deranjat de zgomotul produs de vecinii lui și că nu-și găsea liniștea în propria locuință din Bindermichl. Cazul românului de 43 de ani a fost trimis procuraturii din Linz, a anunțat poliția austriacă duminică.

Pagubele produse de român se ridică la peste zece de mii de euro.

Citeşte şi: O furtună a făcut dezastru în Turcia. Cel puţin patru persoane au murit, tiruri răsturnate de vânt pe autostradă, iar mai multe case au rămas fără acoperiş VIDEO