Un ROMÂN din Italia a salvat o FEMEIE CU HANDICAP înainte de a se PRĂBUŞI CASA în care se afla

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit, în sudul Italiei, fiind considerat erou de presa italiană.

RomaniaTV.net
11 ian. 2014, 16:14
Un ROMÂN din Italia a salvat o FEMEIE CU HANDICAP înainte de a se PRĂBUŞI CASA în care se afla

O clădire de tip rezidenţial s-a prăbuşit sâmbătă dimineaţă în centrul oraşului italian Matera, situat în regiunea italiană Basilicata (sud). În imobilul de trei etaje erau patru apartamente în care se aflau în total nouă persoane.

Clădirea fusese expertizată ca având risc sporit de prăbuşire în caz de cutremur, dar autorităţile oferiseră asigurări că va rezista seismelor de intensitate mică.

Imobilul a început să se clatine în jurul orei 7.00 dimineaţa. Observând situaţia, un imigrant român nu a ezitat şi a intrat în clădire, salvând o femeie în vârstă de 50 de ani care are dizabilităţi. „Se mişca toată casa, era mult praf, părea să fie cutremur şi credeam că voi muri. Eu merg cu dificultate, dar sunt în viaţă doar datorită unui tânăr român care m-a luat în braţe şi m-a scos”, a declarat Annamaria, o femeie în vârstă de 50 de ani, citată de agenţia ANSA, citată de Mediafax.

Citeşte şi Viaţa în blocul GROAZEI. Opt familii locuiesc într-o clădire care s-a SCUFUNDAT un metru VIDEO

Clădirea s-a prăbuşit după câteva secunde, opt persoane fiind prinse sub dărâmături. Echipele de intervenţie au scos în viaţă şase locatari, dar corpurile altor doi sunt în continuare căutate.