VIDEO Un român din Marea Britanie a bătut-o pe fiica fostului patron şi a împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade

Un român din Marea Britaniea a ales să se răzbune pe fostul patron, făcându-i rău fiicei acestuia. Românul a fost despăgubit de fostul său angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasială, dar nu a fost mulțumit de suma primită.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 06:35
VIDEO Un român din Marea Britanie a bătut-o pe fiica fostului patron şi a împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade

La un an după ce a primit despăgubirea, Valentin M. a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă şi a mers la pizzeria din Newcastle unde a lucrat în trecut, însoțit de doi prieteni.

Aceștia au fost întâmpinați de fiica patronului și i-au cerut să îl cheme pe tatăl său. Când tânăra a refuzat, cei trei români au bătut-o și au împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade, relatează Metro.

Când au intrat, nu eram îngrijorată, dar dintr-o dată au început să urle și m-au împins în cuptor. Eram șocată și nu am realizat că am fost rănită”, a povestit Jae Lockhart.

 Românul a primit anul trecut despăgubiri de 16.000 de lire de la fostul său angajator, pe care l-a acuzat că l-a plătit cu doar 4 lire pe oră, l-a supus unor abuzuri rasiale.

Valentin a primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare de 18 luni și va trebui să plătească despăgubiri de 3.000 de lire pentru pagubele produse restaurantului.