Un român fura curent de la o primărie din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla

Un român fura curent de la o primărie din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla. Acesta a fost denunțat la organele de poliţie de un angajat al primăriei. 

28 mai 2023, 08:54
Un român fura curent de la o primărie din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla
Un român fura curent de la o primărie din Italia

Un român fura curent de la o primărie din Italia. Carabinierii din Vergato au anunțat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. El este acuzat că a folosit de mai multe ori și fără autorizație stația de reîncărcare a municipalității.

Un român fura curent de la o primărie din Italia

Autoritățile au fost chemate de un angajat al primăriei și cu ajutorul camerelor de supraveghere au reușit să îl prindă pe hoț. Proprietarul mașinii susține că o persoană din localitate i-a spus că poate să folosească stația de încărcare.

Citeşte şi: Un român din Italia a găsit un telefon pe care l-a înapoiat proprietarului, dar riscă să ajungă la închisoare. Motivul uluitor pentru care e acuzat de furt

O altă româncă din Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce a fost prinsă furând din magazine. Aceasta apelase la o metodă ingenioasă: adaptase un cărucior de copil în aşa fel încât să nu declanşeze sistemele antifurt.

Femeia era rezidentă în oraşul italian Napoli. Aceasta a fost plasată sâmbătă, 2 octombrie, în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt repetat din mai multe magazine din localitatea Avezzano.

Românca nu acţiona singură, ci în complicitate cu un conaţional, care, însă, a reușit să fugă, relatează ilmessaggero.it Carabinierii au reconstituit furturile cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Cei doi acţionau întotdeauna la fel. Femeia distrăgea atenţia personalului de pe raion, apoi lua brusc marfa de pe rafturi şi o ascundea într-un cărucior în care se afla un copil.

Potrivit anchetatorilor, femeia modificase căruciorul copilului astfel încât bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Cei doi infractori urcau apoi în maşină. Autovehiculul a fost oprit în trafic, la percheziţii fiind descoperite o parte din bunurile furate.