Un român şi-a distrus maşina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de poliţie

Un român care locuiește în Italia a transmis Live pe Facebook momentul în care și-a distrus mașina cu un levier, după ce autovehiculul fusese confiscat de carabinieri pentru că avea numere românești.

RomaniaTV.net
19 feb. 2019, 20:12
Un român şi-a distrus maşina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de poliţie

Mașina românului a fost confiscată de carabinieri pe motiv că avea numere românești. Înfuriat peste măsură, bărbatul a cedat nervos. Decât să ajungă pe mâna unor străini, a preferat să o distrugă.

Bărbatul a fost oprit în trafic de autoritățile italiene. Conform legii, toate maşinile cu numere străine aparţinând rezidenţilor trebuie înmatriculate în Italia. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată 6 luni, autoturismul trece în proprietatea statului italian, scrie observator.tv.

Nu se știe dacă românul a crezut că sechestrul este definitiv sau nu. Orbit de furie, a luat un levier și și-a distrus mașina. Înainte de a declanșa „operațiunea”, bărbatul a transmis tuturor celor care îl urmăesc momentul, Live pe Facebook.