Un român și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis. Bărbatul s-a răzbunat pe soția care l-a părăsit

Un român stabilit cu familia în Spania a făcut un gest șocant, frustrat fiind că soția a decis să se despartă de el. Bărbatul și-a otrăvit cei doi copii apoi și-a luat viața.

18 mart. 2024, 17:53
Un român și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis. Bărbatul s-a răzbunat pe soția care l-a părăsit
Un român și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis. Bărbatul s-a răzbunat pe soția care l-a părăsit

Un român stabilit în Spania și-a otrăvit fiicele în vârstă de 2 și 4 ani, iar apoi s-a sinucis. Gestul șocant ar fi venit din dorința de a se răzbuna pe mama copiilor săi, care a decis să divorțeze de el.

Citește și: Jurnalistă găsită moartă în casă, alături de cadavrul soţului. Se pare că Zoia, 48 de ani, s-a otrăvit. Lasă în urmă doi copii

Un român și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis

Comunitatea de români din Spania este șocată, după ce duminică seara, Garda Civilă a fost alertată despre un caz halucinant. Un echipaj al oamenilor legii a ajuns la casa românilor din Las Alcubillas și au făcut o descoperire de-a dreptul frapantă. Cele două fetițe ale familiei, una de 2 ani și cealaltă de 4 ani, zăceau fără viață, iar alături era și tatăl lor care și-a pus capăt zilelor după ce și-a otrăvit copilele.

Potrivit Diario de Almeira, fosta soție a bărbatului este cea care a alertat autoritățile, susținând că toți trei au ingerat o substanță toxică, însă verdictul final va fi dat după rezultatele autopsiilor.

Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi soți se despărțiseră de curând. Femeia în vârstă de 23 de ani a fost cea care a pus punct căsniciei din cauza violenței fizice a bărbatului. Ea obținuse și un ordin de protecție împotriva tatălui copiilor săi, însă acest lucru nu l-a oprit să recurgă la acest plan macabru. Cei doi tineri români nu mai locuiau împreună și bărbatul le luase la el acasă weekendul trecut pe cele două fete. Nimeni nu și-ar fi imaginat că avea să se întâmple o astfel de nenorocire.

Citește și: Noi detalii în cazul ginerelui otrăvit cu mercur de soacră. Cine o mai acuză pe bătrâna de 83 de ani de ritualuri satanice