Un român, turistul cu numărul 1.300.000 care a vizitat Maldive în acest an. Surpriza cu care a fost aşteptat de autorităţi

Peste un milion de turişti au vizitat anul acesta Maldive în ciuda restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. Maldive este una dintre destinaţiile preferate de români în această perioadă.

29 dec. 2021, 16:04
Un român, turistul cu numărul 1.300.000 care a vizitat Maldive în acest an. Surpriza cu care a fost aşteptat de autorităţi

Un român este turistul cu numărul 1.300.000 care a ajuns în Maldive în acest an. Constantin Stelian Emil a fost întâmpinat la Aeroportul Internaţional Velana de directorul executiv şi directorul general al Maldive Marketing and Public Relations Corporation (MMPRC/ Visit Maldives), Thoyyib Mohamed, oficiali ai Ministerului Turismului, Imigrării. Bărbatul a primit cadouri speciale în numele Maldive Marketing and Public Relations Corporation şi al Ministerului Turismului.

Citeşte şi: Un nou cuplu în sportul românesc. Au plecat împreună în vacanţă în Maldive

Aceasta este a doua vizită a lui Constantin Stelian Emil în Maldive şi a venit însoţit de soţia sa şi de cei doi copii ai cuplului.

Citeşte şi: Revelion 2022 pe Valea Prahovei, mai scump decât cazarea în Maldive la trecerea dintre ani