Un român vinde aer îmbuteliat din Munţii Carpaţi şi are mare succes în China şi India. Cât costă o doză cu 190 de inhalări

Un antreprenor român a pus pe picioare o afacere cu aer proaspăt, de munte. El colectează aerul din Munţii Carpaţi şi îl vinde atât în ţară, cât şi în străinătate. Cea mai mare doză costă 80 de lei și conţine minimum 190 de inhalări, potrivit știrilor TVR.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 09:02
Un român vinde aer îmbuteliat din Munţii Carpaţi şi are mare succes în China şi India. Cât costă o doză cu 190 de inhalări

Mihai Arsene a pus pe picioare afacerea cu aer pur din Munții Carpați de aproximativ doi ani. Vânzările au prins în România doar în rândul sportivilor, dar se bucură de succes în China şi India. „În lumea sportivă, în schimb, românul l-a îmbrăţişat puternic şi este folosit ca scut împotriva poluării”, a spus antreprenorul.

Românul spune că nu elimină poluarea, dar îi protejează pe cei care au probleme de respiraţie sau insomnii.

Majoritatea oamenilor îşi desfăşoară viaţa la oraş, în mediul urban unde poluarea capătă amploare şi pragurile sunt depăşite zi de zi, acest produs nu vine decât ca un scut”, explică Mihai Arsene.

Firma are afaceri de 87.000 de lei și pierderi de 161.000 de lei în 2019, potrivit site-ului Ministerului de Finanțe.