Un rugbist a murit după ce a căzut într-un bazin cu îngrăşământ, la ferma familiei sale

Sportivul Nevin Spence, marea speranţă a rugbiului irlandez, a decedat, sâmbătă seară, împreună cu tatăl său şi cu fratele său, după ce au căzut într-un bazin cu îngrăşământ, la ferma lor din Hillsborough.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 17:09
Un rugbist a murit după ce a căzut într-un bazin cu îngrăşământ, la ferma familiei sale

Spence, în vârstă de 22 de ani, a jucat pentru echipa Ulster în ultimele două sezoane. Alături de Nevin Spence şi de tatăl şi fratele acestuia a căzut în bazin şi sora sportivului. Din fericire, aceasta a supravieţuit.

„Trei persoane erau inconştiente şi paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, ajutaţi de personalul de pe ambulanţe. Iniţial, una dintre persoane a dat semne că răspunde la eforturile de resuscitare şi a fost transportată imediat la spitalul Lagan Valley, unde din păcate a murit după puţin timp. În ciuda eforturilor ceilalţi doi bărbaţi au murit la locul accidentului. O femeie a fost tratată la faţa locului şi transportată apoi la spitalul Victoria, unde se reface în urma efectelor inhalării de vapori toxici”, au precizat serviciile de salvare.

Clubul Ulster şi-a exprimat tristeţea în legătură cu decesul sportivului, menţionând că Spence era „un jucător minunat şi o persoană deosebită, fiind plăcut de toţi cei care îl cunoşteau”.

„Sunt profund întristat de tragedia de la Hillsborough. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familie, în această perioadă dureroasă”, a scris şi premierul nord-irlandez Peter Robinson pe Twitter.

La multe ferme irlandeze, o combinaţie de resturi organice şi apă se depozitează în bazine până când poate fi folosită pe terenul arabil ca îngrăşământ.