Un rugbyst s-a trezit homosexual, în urma unui accident la sala de sport

Un rugbyst în vârstă de 26 ani din Marea Britanie a suferit un atac cerebral în timpul unui antrenament, în urma căruia a leşinat. După ce s-a trezit din starea de comă, el a descoperit că îi plac bărbaţii, scrie dailymail.co.uk.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 20:10

Chris Birch, din Marea Britanie, o ceruse pe iubita sa în căsătorie şi lucra la o bancă atunci când a suferit un accident ciudat la sala de gimnastică.

Tânărul galez încerca să-şi impresioneze iubita cu o răsucire pe spate în aer, dar a efectuat-o greşit şi şi-a rupt gâtul, suferind un atac cerebral. A fost dus la spital în comă şi a afirmat că imediat ce s-a trezit, a simţit că ceva s-a schimbat la el.

„Nu mai eram interesat deloc de femei”, spune el. „Nu mai fusesem niciodată atras de un bărbat, şi nici nu aveam prieteni gay. Dar nu mi-a păsat de nimic, trebuia să mă afirm aşa cum devenisem.” Mai mult decât atât, Chris şi-a abandonat slujba de la bancă, pentru a deveni hairstilist.

„Nu mă mai interesa nimic din tot ceea ce reprezenta fosta mea viaţă şi mă plictisisem de slujba de la bancă.” S-a reprofilat pe meseria de hairstilist şi locuieşte acum cu iubitul său, într-un apartament de deasupra salonului la care lucrează.

Se pare că accidentul pe care l-a suferit tânărul a făcut ca o altă zonă din creierul său să aibă o activitate intensă. Au existat şi alte cazuri în care pacienţi care au suferit atacuri cerebrale s-au trezit vorbind cu accent străin sau care şi-au descoperit veleităţi artistice după accidente.