Scandal în drum spre înmormântare! Un șofer luat la bătaie

Un scandal a avut loc într-o intersecție din Constanța, iar cauza a fost cortegiul funerar, însoțit de mai multe persoane, care a blocat circulația.

02 iun. 2021, 11:15
Scandal în drum spre înmormântare! Un șofer luat la bătaie

Un scandal a izbucnit într-o intersecție din Constanta. Altercația a pornit după ce mai mulți șoferi au claxonat, deranjați de faptul că circulația era blocată de cortegiul funerar. Unul dintre tinerii care însoțeau cortegiul a mers la un șofer și, după un schimb de replici tăioase, a deschis portiera și a lovit șoferul. El a fost calmat de câțiva cunoscuți.

Șoferii care s-au nimerit să fie în trafic, în timp ce mașina de cortegiu funerar a blocat circulația, au avut neplăcuta surpriză să fie nevoiți să aștepte minute în șir, după ce câțiva tineri care însoțeau mașina ce transporta persoana decedată, au luat cu asalt intersecția.

Scandal în plină stradă pornit de un tânăr din cortegiul funerar

Tinerii care însoțeau cortegiul funerar se îndreptau spre Cimitirul Central pentru o înmormantare. La un moment dat, s-a iscat un schimb de replici între șoferul unei masini albastre și un tânar din grupul celor care au blocat traficul, astfel a izbucnit un scandal în plină stradă. Tânărul a dechis portiera mașinii și a lovit în direcția șoferului, tânărul recalcitrant a fost calmat de alte persoane din anturajul său.

Un alt incident rutier a avut loc în această dimineață pe autostrada București-Pitești, care s-a soldat, din nefericire, cu moartea unei persoane. Tragedia a survenit după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a trimis un mesaj de atenționare către cetățeni conform căruia circulația a fost întreruptă timp de 45 de minute.