Atenţie la ce semnezi! Cum l-a păcălit o ROMÂNCĂ pe un SCOŢIAN ca să-i dea TOATĂ averea

Un bărbat din Scoţia a cunoscut o româncă, prin intermediul Internetului. Femeia l-a făcut să se îndrăgostească de ea şi să-şi semneze ... Testamentul.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 07:15
Atenţie la ce semnezi! Cum l-a păcălit o ROMÂNCĂ pe un SCOŢIAN ca să-i dea TOATĂ averea

O româncă a păcălit un scoţian să îşi facă Testamentul şi să îi lase ei toată averea. Femeia, mai tânără cu 23 de ani, l-a făcut să se îndrăgostească de ea pe internet. Idila lor s-a înfiripat pe Internet, în 2013.

Scoţianul, în vârstă de 53 de ani, a crezut că a găsit „dragostea vieţii lui” în România. El a vorbit timp de 6 luni cu femeia de 30 de ani, din Bacău, şi i-a trimis chiar şi bani, suma totată ajungând la aproximativ 15.000 de lire sterline, potrivit România TV.

Până la urmă, scoţianul şi moldoveanca din Bacău s-au întâlnit în Sibiu. Ea a venit însoţită de un bărbat, despre care a spus că este fratele ei. În realitate, bărbatul era soţul său…

Scoţianul a plecat apoi în ţara lui, dar i-a trecut femeii averea pe numele ei. Averea lăsată de scoţian constă într-o casă, o maşină şi 20.000 de lire sterline într-un cont.

Abia apoi a aflat că fusese înşelat de tânăra din Bacău şi că femeia este măritată. El a depus plângere la Poliţie, în România, pe numele femeii şi al soţului ei. Femeia este cercetată acum pentru înşelăciune, iar soţul ei, pentru complicitate la înşelăciune.