Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei revine în UNPR

Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei, implicat într-un scandal cu membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale, şi-a anunţat demisia din PPDD şi înscrierea în UNPR, după ce în urmă cu opt luni plecase din partidul lui Gabriel Oprea şi optase pentru PPDD.

19 feb. 2015, 14:03
Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei revine în UNPR

Senatorul Ionel Agrigoroaiei va activa în grupul PSD din Senat. 

Citeşte şi: Un nou scandal între Vandam şi senatorul Ionel Agrigoroaei. Interlopul i-a sudat poarta demnitarului FOTO

În 11 iunie 2014, senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei şi-a anunţat demisia din UNPR şi înscrierea în PPDD, partid din care plecase în decembrie 2013.

 
La începutul lunii ianuarie, poliţiştii au intervenit la locuinţa senatorului Ionel Agrigoroaei, după ce acesta a reclamat că membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale şi care îl şicanează de mai mult timp au tăiat ţevile de gaz pentru a-l determina să plece din casă.

Senatorul a reclamat că Vandam Constantin, în vârstă de 20 de ani şi cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Iaşi, s-a mutat anul trecut într-un imobil aflat în curtea vilei sale, după ce el a fost executat silit de către o bancă. Senatorul ieşean susţinea că familia lui Vandam Constantin a început să îl şicaneze din luna noiembrie a anului trecut, pentru a-l determina să plece din casă.