Un senator român a inclus în lista de felicitări de 8 Martie și amantele: ”La mulți ani tuturor celor care trebuie felicitate astăzi”

Senatorul AUR Mircea Dăneasă a simțit nevoia să le transmită urări și amantelor, de ziua Internațională a Femeii, 8 Martie. Parlamentarul și-a exprimat gândurile în timpul ședinței de plen.

09 mart. 2023, 00:01
Un senator român a inclus în lista de felicitări de 8 Martie și amantele: ”La mulți ani tuturor celor care trebuie felicitate astăzi”

De profesie pictor și sculptor, parlamentarul în vârstă de 67 de ani și-a uimit colegii cu urarea de 8 Martie. Senatorul de Suceava a luat cuvântul în timpul ședinței de plen de miercuri, iar în tradiționala urare de 8 martie a ținut să amintească și de amante

„La mulți ani tuturor celor care trebuie felicitate astăzi: domnișoare, soții, doamne, eventual amantele prietenilor”, a spus Dăneasă.

Cu o zi înaintea intervenției în plen a senatorului AUR, un alt parlamentar făcuse o trimitere specială la sexul frumos. Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților (PSD), spusese că știe că „femeile se bucură de orice minut în plus”.

În 2021, senatorul AUR Mircea Dăneasa a făcut o declaţie controversată la dezbaterea din Parlament pe tema legii privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli.

„Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, a spus senatorul care reprezintă sucevenii.

Anterior, fusese surprins dormind în Parlamentul României, chiar în prima săptămână de mandat.

Citește și: GALERIE FOTO Cum arată avionul de lux cu care Klaus Iohannis a zburat în Japonia. Reacția unei vedete din România: ”Este ceva oribil și total lipsit de respect față de țara ta”