Un service auto s-a făcut scrum la Sibiu

Incendiul a izbucnit într-un atelier de reparaţii auto imediat dupa miezul noptii. Din cauza vântului care l-a inteţit, focul s-a extins şi la acoperisul unei case.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 06:39
Un service auto s-a făcut scrum la Sibiu

În interiorul atelierului se aflau trei masini care au ars si ele in intregime. Oamenii care locuiesc in vecinatateea service-ului auto s-au speriat cand au vazut flacarile uriase care se extindeau cu repeziciune si au anuntat imediat pompierii.

Ajunsi la faţa locului, pompierii sibieni au constat că incendiul se extinsese şi la acoperisul unei case situate în vecinătate. Interventia pompierilor a fost destul de dificila, intrucat incendiul se manifesta violent.

Popierii find nevoiti să actioneze pe mai multe căi independente pentru a localiza şi lichida incendiul.

Service-ul auto avea doar asigurarea obligatorie care nu acopera insa daunele create de incendii. Nici casa din apropiere care a fost afectata pe o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati nu era asigurata.

Există, deocamdată, două ipoteze privind cauzele incendiului de la service-ul de la marginea Sibiului, aceastea fiind o defecîiune tehnică la reîeaua de electricitate sau chiar o mână criminală care l-ar fi provocat.