Un simplu masaj de 30 de minute te scapă de celulită şi îţi readuce pofta de distracţie

Fiecare femeie vrea să fie perfectă și fiecare femeie trebuie să știe cum să efectueze un masaj anticelulitic. Desigur, dacă este făcut corect și în mod regulat, rezultatele vor fi minunate. Cum să procedezi?

19 aug. 2018, 10:55
Un simplu masaj de 30 de minute te scapă de celulită şi îţi readuce pofta de distracţie

Fiecare femeie vrea să fie perfectă și fiecare femeie trebuie să știe cum să efectueze un masaj anticelulitic. Desigur, dacă este făcut corect și în mod regulat, rezultatele vor fi minunate. Cum să procedezi?

O să ai nevoie de:

  • O perie cu fire naturale
  • Un scrub pentru corp cu granule mari
  • Ulei de corp
  • O cupă din silicon
    Trebuie să fii atentă: Masajul nu trebuie să lase nici o vânătaie. Evită zone precum: spatele genunchilor și suprafața interioară a coapsei.

Prima variantă:

Pasul 1: aplică scrub-ul pe pielea uscată și freacă-l de piele cu mișcări de sus în jos.

Pasul 2: folosește-ți mâinile pentru a-ți face masaj ca și cum te-ai ciupi. Fă asta timp de 10 minute.

Pasul 3: aplică ulei și freacă-te pe picioare cu o cupă de silicon . Deplasează cupa într-o mișcare circulară de la picioarele în sus.

Pasul 4: repetă pasul 2.

Fă acest lucru de 3 ori pe săptămână timp de 10 minute pentru fiecare zonă.

A doua variantă:

Această variantă poate fi numită un masaj expres, dar este foarte eficient. Ca de obicei, principalul lucru este regularitatea.

Pasul 1: înainte de a face un duș, masează pielea cu o perie uscată. Toate mișcările ar trebui să fie intense. Deplasează peria într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic de la picioare în sus.

Pasul 2: după ce-ți faci duș, aplică un ulei și fă-ți masaj în zonele cu probleme.

Dacă efectuați aceste tipuri de masaj în mod regulat, veți obține un corp frumos. În plus, dacă adoptați și un stil de viață sănătos, veți observa în curând schimbări semnificative.