Un şofer a accidentat mortal un pieton într-o localitate din Giurgiu

Un accident rutier grav a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Dobreni, din judeţul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a răsturnat. În urma impactului, pietonul a murit şi doi ocupanţi ai autoturismului au fost grav răniţi.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 12:58
Un şofer a accidentat mortal un pieton într-o localitate din Giurgiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constatin Vasilache, accidentul s-a produs, duminică după- amiază, pe drumul judeţean 401, în comuna Vărăşti, satul Dobreni.

Primele informaţii de la locul accidentului arată că un pieton care a coborât dintr-un microbuz de transport persoane a încercat să traverseze strada prin spatele acestuia în condiţiile în care şoferul pornise, el fiind suprins de un autoturism BMW care se angajase în depăşirea microbuzului şi al cărui şofer a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit.

În urma manevrelor făcute de către şoferul autoturismului, acesta a derapat şi s-a răsturnat. Pietonul a murit, iar două persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind preluate de către echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Giurgiu pentru a fi duse la spital.