Un șofer a devenit erou în Italia. A salvat 25 de copii din autobuzul care a luat foc într-un tunel

Un autobuz plin cu copii a fost cuprins de flăcări într-un tunel de pe o autostradă din Italia. Șoferul a reușit să salveze viețile celor 25 de copii, devenind erou în peninsulă. Potrivit polițiștilor, bărbatul i-a scos la timp pe copii din autobuz și i-a dus într-un loc sigur.

14 iul. 2021, 17:39
Un șofer a devenit erou în Italia. A salvat 25 de copii din autobuzul care a luat foc într-un tunel
Un șofer a devenit erou în Italia. A salvat 25 de copii din autobuzul care a luat foc într-un tunel

Un șofer a devenit erou în Italia, după ce a salvat 25 de copii dintr-un autobuz cuprins de flăcări. Incidentul s-a petrecut pe drumul dintre Lecco, în extremitatea sudică a lacului Como, şi oraşul Lierna.

Un șofer a devenit erou în Italia

Citește și Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi fost cauzat de explozia unui cauciuc. Șoferul ar fi oprit în tunelul de pe autostradă în momentul în care a observat că este o problemă cu autobuzul. I-a scos imediat pe cei 25 de copii aflați în autobuz și i-a dus într-un loc sigur.

Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea flăcărilor. Din păcate, autobuzul a ars în totalitate.  În urma incidentului, șapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital pentru analize, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Preşedintele regiunii Lombardia, unde se află localitatea Lecco, a declarat într-un mesaj pe pagina de Facebook că este mulţumit de intervenția pompierilor.

Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Citește și Accident în Italia. O româncă beată, de 50 de ani, a intrat cu bicicleta într-o maşină de poliţie

Accident cumplit în Italia, pe autostrada A1, în dreptul localităţii Fiorenzuola d’Arda din provincia Piacenza. Un TIR a intrat într-o cisternă care era încărcată cu GPL. În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii.

În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii. Flăcările s-au extins şi la o altă maşină în care se aflau două femeie. Din fericire, acestea au reuşit să iasă şi autoturism la timp.

Din cauza accidentului, autostrada A1 a fost închisă între Piacenza Sud și Fiorenzuola, pe ambele sensuri, creându-se astfel cozi lungi de 10 km. Compania Autostrade per l’Italia îi sfătuiește pe șoferii care circulă spre Bologna să iasă de pe autostradă la Piacenza Sud și să parcurgă SS9 Emilia pentru a intra din nou pe A1 pe la Fiorenzuola.

Cei care merg la Milano, în schimb, sunt sfătuiți să urmeze același traseu, dar în direcția opusă, potrivit rotalianul.ro.