Un şofer a fost la un pas să cadă cu maşina în Dunăre după ce drumul s-a surpat

Un bărbat a fost la un pas să cadă cu maşina în apa Dunării, după ce malul s-a surpat, într-o zonă împădurită din apropierea plajei Gostinu.

04 iul. 2022, 09:14

La un pas de tragedie. Un şofer a tras o spăimă soră cu moartea în Giurgiu. Bărbatul se afla la volanul autoturismului său şi se deplasa într-o zonă împădurită din apropierea plajei Gostinu. La un moment dat, drumul s-a surpat.

„Şoferul a ieșit imediat din mașină și, pentru a evita alunecarea, a legat-o cu o chingă de un copac, fiind ajutat de oamenii din jur.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare și o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice pentru astfel de cazuri”, a transmis ISU Giurgiu.

Citeşte şi: O româncă a fost sfâşiată de un rechin în staţiunea Hurghada din Egipt. MAE confirmă decesul femeii şi îi sfătuieşte pe turişti să respecte indicaţiile autorităţilor referitoare la înotul în mare

Până la urmă, echipele de salvatori au reuşit să tragă maşina din zona afectată cu ajutorul unui buldoexcavator.

Citeşte şi: Dublă tragedie în Neamţ. Tânărul care a sărit în râul Moldova să-şi salveze sora, găsit mort. Fata s-a stins la spital

Autorităţile recomandă cetăţenilor să aibă grijă în momentul în care se deplasează cu autoturismele pe drumuri înguste, aproape de malurile apelor pentru că există pericolul ca acestea să cedeze din cauza greutății.