Un şofer a murit, după ce calul pe care l-a lovit cu maşina a intrat prin parbriz

Un bărbat de 74 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, după ce maşina pe care o conducea a lovit o căruţă nesemnalizată, ce se angajase în traversarea DE 584, în apropierea localităţii Albina. În urma impactului, calul atelajului a fost proiectat prin parbrizul vehiculului şi a căzut peste şofer.

08 sept. 2014, 09:25
Un şofer a murit, după ce calul pe care l-a lovit cu maşina a intrat prin parbriz

Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, într-o zonă în care nu există iluminat public şi niciunul dintre cei trei ocupanţi ai căruţei, respectiv soţ, soţie şi copilul lor în vârstă de 5 ani, nu purta vestă reflectorizantă, potrivit Agerpres. A fost nevoie de echipa de descarcerare a ISU Brăila pentru a scoate şoferul din maşina avariată, acesta fiind inconştient şi prezentând traumatism cranian, toracic şi cervical.

Victima mai trăia în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului, însă, din cauza rănilor grave, a decedat 30 de minute mai târziu. Şi calul implicat în accident a decedat la scurt timp după ce a fost scos din maşină.

Cei trei ocupanţi ai căruţei au suferit leziuni uşoare, pe numele proprietarului atelajului fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

CITEŞTE ŞI: Accident cumplit la raliu: Trei spectatori au fost spulberaţi