Accident cumplit la raliu: Trei spectatori au fost spulberaţi

Trei spectatori, doi băieţi de 8 şi 13 ani şi o femeie de 48 de ani, au murit duminică în urma ieşirii de pe pistă a unei maşini în timpul unui raliu organizat la Guimaraes, în nordul Portugaliei, transmite AFP.

RomaniaTV.net
08 sept. 2014, 04:27
Accident cumplit la raliu: Trei spectatori au fost spulberaţi

Raliu cu trei victime în Portugalia. Trei spectatori au fost ucişi de o maşină ieşită de pe pistă. În accident au fost de asemenea rănite alte opt persoane, două dintre ele fiind spitalizate în stare gravă, potrivit pompierilor, citaţi de cotidianul Publico.

Cei doi răniţi grav – un bărbat de 40 de ani, care a suferit un traumatism cranian, şi o tânără de 18 ani cu fracturi la picior – au fost transportaţi la spitalul din Braga, în nordul ţării, au precizat echipele de intervenţie.

Pilotul care conducea maşina implicată în accident a fost de asemenea transportat la spital în stare de şoc. Accidentul s-a produs în cursul după-amiezii, la puţin timp după începutul primei speciale a raliului, când autovehiculul trecuse deja linia de sosire, într-un loc care nu era protejat. Raliul a fost suspendat.