Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană de la Piaţa Unirii

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, un şofer din Bucureşti a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu autoturismul într-una dintre fântânile arteziene de la Piaţa Unirii.

18 ian. 2021, 09:14
Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană de la Piaţa Unirii
Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană de la Unirii. FOTO: Grupul de Facebook Info Trafic Bucureşti-Ilfov

A plonjat cu maşina într-o fântână arteziană de la Unirii

Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană de la Piaţa Unirii. Fotografia înfăţişând accidentul spectaculos a fost postată de un martor pe unul grupul de Facebook Info Trafic Bucureşti-Ilfov.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Temperaturi peste normalul acestei perioade şi precipitaţii excedentare

Temperaturile din această perioadă, care ajung, în Bucureşti, până la -10 grade Celsius, favorizează formarea stratului de polei, neadaptarea vitezei la condiţiile meteo putând duce la accidente.

PROGNOZA METEO pentru săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit rece. Meteorologii anunţă ger pe parcursul nopților și al dimineților.

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în vest și nord-est.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, anunţă ANM.

Meteorologii anunţă că în perioada 16 ianuarie, ora 02:00 – 20 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuş.

Citeste si Cutremur neobişnuit în România. Unde s-a simţit