Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. A lovit şapte maşini parcate

Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. A lovit şapte maşini parcate, apoi a fugit de la locul accidentului. La scurt timp, bărbatul a fost prins de poliţişti.

16 dec. 2020, 22:29
Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. A lovit şapte maşini parcate

Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, accidentul s-a petrecut miercuri după amiază, pe strada Soveja din municipiul Constanţa.

Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. Avea o alcoolemie uriaşă

Şoferul care s-a urcat băut la volan a lovit şapte maşini parcate, după care a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii l-au prins după aproximativ 20 de minute.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul în vârstă de 44 de ani avea o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expira

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Şoferul care a provocat nenorocirea, scos dintre fiare alături de soţia sa

Accident mortal în Iași! A aruncat cadavrul în șanț și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Vaslui a fost reținut de oamenii legii după ce a omorât o femeie și a fugit de la fața locului. Acesta a aruncat corpul victimei într-un șanț.

Bărbatul de 34 de ani din Vaslui a fost reținut de polițiști după ce în această dimineață, în jurul orei 07:30, a lovit mortal o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis. Corpul acesteia a fost aruncat într-un șant, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să salveze viața femeii de 65 de ani, din localitatea Mădârjac. Oamenii legii, după mai multe căutări, au reușit să găsească autoturismul marca Mitsubishi pe un câmp din localitatea Breazu, cu numerele de înmatriculare scoase şi aruncate în maşină.

Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere era valid. Polițiștii susțin că cel mai probabil acesta s-a speriat de comiterea accidentului și a fugit.

Mașina bărbatului era avariată în partea din faţă dreaptă, de asemenea şi parbrizul era spart în urma coliziunii violente cu corpul femeii.

“Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Potrivit primarului din Leţcani, femeia omorâtă venise la nişte rude şi pleca acasă, în localitatea Mădârjac.