Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Şoferul care a provocat nenorocirea, scos dintre fiare alături de soţia sa

Imagini de coşmar în urma unui accident cu trei maşini, produs miercuri dimineaţă în Iaşi. Un bărbat de 65 de ani a fost grav rănit, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe care-l conducea.

16 dec. 2020, 09:28
Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Şoferul care a provocat nenorocirea, scos dintre fiare alături de soţia sa

Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Din primele informaţii, şoferul, un bărbat de 65 de ani, a pierdut controlul maşinii sale, un Ford, şi s-a răsturnat.

În urma ciocnirii violente, bărbatul şi soţia sa au rămas încarceraţi. La faţa locului au intervenit pompierii pentru a-i elibera dintre fiarele maşinii, conform Bzi.ro.

Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Şoferul autoturismului e în stare gravă

Soţia şoferului, o femei de 60 de ani, a fost transportată la spital. Ea s-a ales cu mai multe răni, fiind găsită conştientă şi cooperantă în urma accidentului.

Bărbatul ei este însă în stop cardiorespirator, iar medicii fac manevre de resuscitare pentru a-l readuce la viaţă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei rutiere. Deocamdată, nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.

foto: Bzi.ro

Citeşte şi: BREAKING NEWS! Şedinţă de urgenţă la PNL în care se ia în calcul varianta Orban premier, pentru deblocarea negocierilor