Un şofer beat a intrat cu maşina în copac

Un șofer în vârstă de 38 de ani, care s-a urcat beat la volan, a intrat cu mașina într-un copac, pasagerul care stătea pe scaunul din dreapta fiind grav rănit.

17 nov. 2014, 14:18
Un şofer beat a intrat cu maşina în copac

Accidentul a avut loc pe raza localității Avram Iancu, scrie aradon.ro. În urma testării cu etilotestul, polițiștii au constatat că șoferul avea 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi Accident pe centura Capitalei: Trei maşini implicate, două persoane rănite

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, în timp ce a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, pe DN 79/A, în localitatea Avram Iancu, ar fi pierdut controlul volanului pe fondul neatenţiei în conducere, intrând în coliziune cu un copac situat pe marginea din dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului a fost accidentat uşor conducătorul auto şi a fost accidentat grav un bărbat de 26 de ani, pasager în autoturism. Conducătorului auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Citeşte şi ACCIDENT cumplit în Alba Iulia: Mamă şi copil, loviţi pe trotuar VIDEO

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.