Un şofer BEAT a intrat cu maşina într-o staţie de alimentare cu combustibili

Un craiovean de 38 de ani, aflat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs, luni seara, pagube materiale într-o staţie de alimentare cu combustibili din Craiova, după ce a lovit cu maşina gura de descărcare a carburantului.

25 feb. 2014, 10:41
Un şofer BEAT a intrat cu maşina într-o staţie de alimentare cu combustibili

Bărbatul a vrut să-şi alimenteze maşina, iar în momentul în care a virat la stânga pentru a ajunge în dreptul pompei a intrat direct în gura de descărcare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Amelia Căprărin.

Incidentul a fost anunţat prin serviciul de urgenţă 112, iar în urma testării de către poliţişti a conducătorului auto, cu aparatul etiltest, a rezultat o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.