Un şofer beat din Buzău a intrat cu maşina într-un pieton

Beat şi fără permis, a lovit un pieton. Un bărbat din Buzău, care avea o concentraţie de 1,35 mg alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un bărbat căruia i-a rupt un picior.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 06:26
Un şofer beat din Buzău a intrat cu maşina într-un pieton

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din Buzău. Şoferul beat a intrat cu maşina într-un autoturism parcat şi a lovit un pieton. Omul s-a ales cu un picior rupt.

„Stăteam în faţa maşinii, parcată, pe Democraţiei, În faţa mea era o remorcă parcată, neprinsă de nicio maşină. Era numai remorca în stradă. (…) şi a ieşit dintr-o laterală, în trombă aşa, era nervos omul şi a rămas cu dreapta bracată. A lovit maşina, maşina m-a prins între maşină şi remorcă, am vrut să sar”, a declarat victima.

„Se pare că buzoianul în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul autovehiculului la efectuarea unui viraj. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că buzoianul nu posedă permis de conducere iar la testarea efectuată cu aparatul etilotest s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Florina Cerucian, comisar-şef la IPJ Buzău.

Şoferul avea o concentraţie de 1,35 mg alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.