Un şofer beat, la un pas de moarte după ce a pierdut controlul volanului VIDEO

Noapte cu ghinion pentru şoferii care s-au urcat băuţi la volan. La Bistriţa-Năsăud, un tânăr de 19 ani băut şi care avea permisul doar de câteva luni, a fost la un pas de moarte, după ce a pierdut controlul volanului într-o depăşire. La Gorj însă, poliţiştii rutieri au avut parte de circ. Un şofer cu o alcoolemie de 0,95 alcool pur în aerul expirat a încercat să scape cu fuga de poliţiştii care l-au oprit în trafic, deşi abia se ţinea pe picioare. Ambii şoferi s-au ales cu dosar penal.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 05:38
Un şofer beat, la un pas de moarte după ce a pierdut controlul volanului VIDEO

Accidentul din Bistriţa-Năsăud s-a produs pe Drumul Naţional 17. Tânărul de 19 ani avea permisul de câteva luni. A depăsit intr-o zonă interzisă şi a pierdut controlul volanului. A intrat pe un pod, care era blocat de două blocuri de piatră pe care le-a mutat câţiva metri, şi s-a răsturnat apoi pe câmp. Tânarul a ajuns în stare gravă la spital.

„Este vorba de un paciernt de 19 ani găsit în afara maşinii, cu traumatism cranio-cerebral, toracic şi abdominal”, a declarat medicul SMURD.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal, pentru că băause înainte să urce la volan. „Conducătorul autoturismului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0,45 mg alcool în aerul expirat. În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală”, a spus Neagoe Laurenţiu de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Şi poliţiştii din Gorj au dat peste un şofer care consumase câteva pahare bune. Şoferul a refuzat să spună cum îl cheamă, a motivat că nu are actele cu el şi chiar a încercat să fugă, deşi abia abia se mai ţinea pe picioare. Bărbatul a refuzat apoi, în repetate rânduri, să sufle în etilotest.

Poliţişti au descoperit că bărbatul mai avusese de două ori permisul suspendat tot pentru că se urcase la volan băut.