Un şofer BEAT şi FĂRĂ PERMIS a încercat să intre într-o maşină de poliţie şi a atacat-o cu sticle

Un bărbat a fost arestat preventiv duminică pentru 30 de zile în urma deciziei magistraţilor Judecătoriei Constanţa, după ce a încercat să acroşeze cu autovehiculul pe care îl conducea o maşină a poliţiei şi a aruncat cu sticle în aceasta.

08 iun. 2014, 14:14
Un şofer BEAT şi FĂRĂ PERMIS a încercat să intre într-o maşină de poliţie şi a atacat-o cu sticle

Individul era urmărit sâmbătă noapte de poliţişti pe DN2A Constanţa – Hârşova, pentru că nu oprise la semnalul regulamentar al acestora, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, Bogdan Păduraru. 

„Întrucât acesta nu a oprit, s-a procedat la urmărirea sa pe o distanţa de 20 de km, până în satul Dorobanţu, timp în care conducătorul auto a încercat să acroşeze autospeciala de poliţie, aruncând cu sticle în direcţia acesteia. În satul Dorobanţu, bărbatul a fost imobilizat şi legitimat de poliţişti”, a informat reprezentantul IPJ, potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI Un pensionar cu alcoolemie RECORD a făcut ACCIDENT şi apoi a ADORMIT cu capul pe volan

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se afla în stare de ebrietate, având o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l alcool pur în sânge.