Un şofer care a provocat un accident soldat cu moartea a trei femei a fost arestat

Un tânăr de 21 de ani din Dâmboviţa, care a provocat un accident soldat cu moartea a trei femei şi rănirea altor două, după ce maşina pe care o conducea a lovit o bancă pe care acestea se aflau, a fost arestat preventiv, luni, de Judecătoria Târgovişte.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 20:32
Un şofer care a provocat un accident soldat cu moartea a trei femei a fost arestat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, tânărul, reţinut iniţial, a fost prezentat, luni, Judecătoriei Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă, informează Mediafax. Magistraţii au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a şoferului, sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc duminică, pe DJ 720 A, în satul Gheboaia, judeţul Dâmboviţa, după ce şoferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, lovind o bancă pe care stăteau cinci femei.

În urma impactului, două dintre femei, de 68 şi 57 de ani, au murit pe loc, iar alte trei au fost rănite. Două dintre ele au fost duse la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, iar a treia la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

În cursul zilei de luni, una dintre cele două femei transportate în comă la Spitalul Floresca din Bucureşti a murit.

Surse judiciare declarau că şoferul de 21 de ani a mai fost implicat într-un accident, în 15 mai, când un biciclist din Moreni care circula prin localitatea Băleni s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii, fiind rănit şi internat în spital, însă în acest caz anchetatorii au stabilit că tânărul nu are nicio vină.

Tânărul de 21 de ani are permis de conducere din 2010.