Un şofer care a ucis părinţii unui bebeluş a murit la două luni distanţă într-un alt accident rutier

Un șofer din Moldova a ucis într-un accident rutier părinții unui bebeluș a murit într-un alt accident rutier, conform Piața Auto. Tânărul de 26 de ani era de această dată pasager.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 15:03
Un şofer care a ucis părinţii unui bebeluş a murit la două luni distanţă într-un alt accident rutier

Pe 11 septembrie a avut loc un teribil accident în Republica Moldova, între un BMW şi o Lada, în urma căruia părinții unui bebeluș au murit.

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Ce a recunoscut aceasta în faţa anchetatorilor

BMW-ul a efectuat o depăşire neregulamentară, apoi a încercat să intre pe banda lui, șoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat, fiind lovit de Lada, care circula regulamentar. 

Șoferul autoturismului Lada a decedat pe loc, iar la spital a decedat și soția acestuia. Singurul care a rămas în viață a fost fiul celor doi, un bebeluș.

În BMW se aflau cinci persoane, iar la volan se afla un tânăr de 24 de ani, care după accident a fost arestat la domiciliu.

Șoferul a murit la două luni distanță, într-un alt accident rutier

Pe 8 noiembrie a avut un alt accident grav. Un Mercedes-Benz E-Class cu volan pe dreapta a ieşit în afara carosabilului şi a lovit puternic un copac.

La bord erau trei tineri, iar cei doi pasageri au fost preluați de salvatori în stare gravă, iar unul dintre ei a murit la spital. Șoferul a scăpat cu răni ușoare. Pasagerul decedat este chiar șoferul găsit vinovat de accidentul mortal din 11 septembrie.