Un şofer cu permis auto fals a provocat o tragedie în trafic. Bărbatul urmărea o maşină în care credea că se află iubitul fostei sale partenere de viaţă. VIDEO

O urmărire în trafic s-a sfârșit tragic pe o șosea din Maramureș. Un tânăr de 25 de ani a plecat în urmărirea unei maşini la volanul căreia bărbatul presupunea că s-ar fi aflat partenerul fostei sale iubite.

27 sept. 2021, 10:07
Un şofer cu permis auto fals a provocat o tragedie în trafic. Bărbatul urmărea o maşină în care credea că se află iubitul fostei sale partenere de viaţă. VIDEO

Tânărul de 25 de ani s-a înşelat, însă, asupra identităţii conducătorului auto pe ale crui urme se afla. După doar câțiva kilometri, o manevră greșită a provocat un accident grav, în urma căruia pasagerul aflat în mașina bărbatului gelos a murit. Acesta avea 24 de ani şi în momentul impactului a fost pur și simplu aruncat din mașină în momentul impactului. A fost transportat în comă profundă la spitalul din Baia Mare, iar la scurt timp a decedat, informează emaramures.ro.

Un şofer cu permis auto fals a provocat o tragedie în trafic din gelozie

Tânărul, originar din localitatea maramureşeană Vima Mică, n-a putut trece peste despărțirea de iubita sa care, între timp, a început o altă relație. În seara zilei de 26 septembrie, fostul partener, aflat cu un prieten în mașină, a avut impresia că îl vede pe actualul iubit al fetei la volanul unei maşini. Orbit de gelozie, a pornit în urmărirea autoturismului și a gonit câțiva kilometri, până în localitatea Tăuții Măgherăuș.

Citeste si Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă de la marginea localității

Bărbatul de la volanul mașinii urmărite a sunat la 112 şi la foarte scurt timp s-a produs accidentul! Într-o curbă periculoasă, șoferul teribilist a intrat într-o depășire neregulamentară, însă, din sens opus venea o alta mașină. Pentru a evita impactul, s-a tamponat cu mașina urmărită. Ambele autoturisme au fost proiectate într-un podeț, apoi pe trotuar.

Şoferul gelos avea permis auto fals

În urma teribilului accident, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto de 25 de ani. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat de conducătorul auto a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitate.

Potrivit site-ului vasiledale.ro, conducătorul autoturismului a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și uz de fals.

Citeste si Incident neobişnuit pe un drum naţional din Teleorman. Doi cai s-au izbit violent de o maşină aflată în mişcare. VIDEO