Un ŞOFER de 19 ANI a ajuns la SPITAL după ce s-a oprit cu maşina într-un TIR: A intrat pe contrasens VIDEO

Un şofer de 19 ani din Bistriţa-Năsăud a pierdut controlul volanului în localitatea Reteag, a intrat pe constrasens şi s-a oprit într-un TIR. Tânărul a rămas încarcerat, iar după mai bine de jumătate de oră, pompierii au reuşit să-l scoată şi a fost dus la spital.

RomaniaTV.net
04 sept. 2014, 06:00
Un ŞOFER de 19 ANI a ajuns la SPITAL după ce s-a oprit cu maşina într-un TIR: A intrat pe contrasens VIDEO

Drumul spre casă s-a terminat la spital pentru un şofer de 19 ani din Bistriţa-Năsăud. El a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un Tir care venea din sens opus. Maşina în care se afla cu un prieten a fost proiectată la câţiva metri distanţă într-un şanţ, iar tânărul a rămas încarcerat. Pasagerul din dreapta a scăpat nevătămat, potrivit Dejeanul.

Accidentul a avut loc azi-noapte pe DN 17, la intrare în localitatea Reteag. Şoferul de 19 ani a pierdut controlul maşinii, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR.

A intrat pe contrasens şi a intrat în faţa mea. Nu era în depăşire. Aşa pur şi simplu a trecut pe banda mea de mers„, a declarat şoferul de TIR:

În urma impactului, picioarele şoferului au rămas prinse sub bordul maşinii. A fost nevoie de intervenţia pompierilor, pentru a-l scoate din autoturism. El a suferit fracturi la picioare şi multiple traumatisme. Mama tânărului a venit imediat la locul accidentului, dar i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum a ajuns şoferul cu maşina pe contrasens.


loading...