Un șofer de 25 de ani, care a urcat beat la volan, vinovat pentru producerea accidentului cu patru victime din Florești. Un bebeluș a fost rănit

Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, în comuna Florești, din județul Cluj. Patru persoane, printre care și un copil, au fost duse la spital în urma unui carambol dintre două mașini și un autobuz.

22 feb. 2024, 11:05
Un șofer de 25 de ani, care a urcat beat la volan, vinovat pentru producerea accidentului cu patru victime din Florești. Un bebeluș a fost rănit

Șoferul vinovat, în vârstă de 25 de ani, a fost testat cu alcootestul și a rezultat o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.40, pe DN1 – E60, în localitatea Florești. Patru persoane au fost rănite și trei autovehicule au fost avariate. Printre victime s-a aflat și un bebeluș.

Citește și Cel mai bun oraș de trai din România pentru pensionari. Pot trăi decent cu puțin peste 700 de euro pe lună

„Din cercetările polițiștilor efectuate la fața locului a reieșit că, un tânăr, de 25 de ani, care ar fi condus autoturismul pe sensul opus de mers, în direcția municipiului Oradea, ar fi intrat în coliziune laterală cu un mijloc de transport în comun, condus înspre Cluj-Napoca, de un bărbat de 46 de ani. În urma impactului, autovehiculul tânărului de 25 de ani a fost proiectat într-un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, care circula în direcția municipiului Cluj-Napoca. În urma evenimentului, tânărul de 25 de ani, o pasageră de 24 de ani și un minor de 1 an, aflați în autoturismul acestuia, au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluați de echipajele SMURD și transportați la spital. Totodată, a necesitat îngrijiri medicale și bărbatul de 34 de ani. Menționăm faptul că minorul nu se afla într-un dispozitiv de siguranță”, conform IPJ Cluj.

Oamenii legii fac în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și Statuie din oraşul Cuvioasei Parascheva, lovită de o femeie pentru că „din gâtul ăstuia ies nişte şerpi”. Poliţia a deschis o anchetă