Un şofer de BMW a lovit un poliţist după ce a şicanat în trafic procurorii DIICOT

Un incident grav a avut loc pe un drum din Argeş. Un poliţist de la Rutieră a fost lovit cu maşina de un şoferul unui BMW, care, fusese tras pe dreapta. Acesta şicana în trafic procurorii DIICOT şi zeci de mascaţi şi jandarmi ce duceau trei traficanţi de droguri la audieri.

17 iun. 2016, 05:27
Un şofer de BMW a lovit un poliţist după ce a şicanat în trafic procurorii DIICOT

Incidentul a avut loc pe DN73, între Câmpulung şi Piteşti, acolo unde, şoferul unui BMW au şicanat în trafic o maşină a Ministerului de Interne care făcea parte dintr-o coloană. Maşina nu era înscripţionată, însă avea girofar, iar poliţiştii l-au avertizat pe bărbat că se aflau într-o misiune.

Ofiţerii de la combaterea criminalităţii organizate se întorceau de la Câmpulung, de unde reţinuseră trei persoane acuzate de trafic de droguri. Într-una dintre maşini se afla chiar procurorul DIICOT.

În localitatea Mărăcineni, şoferul BMW-ului a fost oprit de poliţiştii de la rutieră, iar în momentul în care i s-au cerut actele, bărbatul a demarat în forţă şi a lovit un agent.

Şoferul a fost apoi oprit de o maşină cu jandarmi aflaţi în coloană şi dus la Piteşti. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Citeşte şi Poliţiştii din Mehedinţi au tras patru focuri de armă pentru oprirea unui şofer fără permis