Un șofer din Arad și-a vopsit autoturismul în culorile mașinii de poliție. Ce s-a întâmplat când l-au oprit adevărații polițiști

Un șofer din Arad a vrut să iasă în evidență cu o mașină pe care nu o poate avea oricine! Mai exact, bărbatul și-a vopsit autoturismul în așa fel încât să arate ca una de poliție. Mai mult, a scris pe mașină cuvântul ”POLICE”. Ce a pățit bărbatul, află în rândurile următoare.

01 feb. 2024, 16:09
Un șofer din Arad și-a vopsit autoturismul în culorile mașinii de poliție. Ce s-a întâmplat când l-au oprit adevărații polițiști

Românii sunt cei mai imprevizibili, ar putea spune și șoferul arădean care a vrut să încerce ceva diferit, însă nu i-a ieșit prea bine.

Citește și Un șofer român a fost prins în Germania cu 33.000 de euro asupra sa. Locul inedit unde i-a ascuns

După ce a investit, probabil, o sumă frumușică în aspectul mașinii, care arăta exact ca o mașină de poliție, acesta a fost oprit de către oamenii legii, care nu au fost prea încântați de ideea șoferului.

Sancționat cu 990 lei

Un şofer din Arad care îşi vopsise maşina astfel încât să arate ca una de poliţie, scriind pe ea inclusiv cuvântul „POLICE”, a fost oprit în trafic de adevăraţii poliţişti, care l-au amendat şi i-au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

Şoferul a fost oprit, joi, pe o arteră rutieră mare din municipiul Arad, pentru că avea maşina vopsită în culorile roşu şi albastru şi a scris pe ea ”POLICE”, agenţii constatând că în certificatul de înmatriculare era menţionată altă culoare.

„Din verificări a reieşit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menţionată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului.

Citește și Se caută șoferi de autobuz, iar salariile sunt de 4.400 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorii angajați

Având în vedere cele constatate, conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 990 de lei, reţinerea certificatului de înmatriculare şi plăcuţelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.ro.