Un șofer din Botoșani a încercat să fugă de polițiștii ascunzându-se într-o mânăstire. Bărbatul a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu o amendă de 3.600 de lei

Un șofer din Botoșani care circula cu viteză a încercat să fugă de polițiștii care se aflau pe urmele lui ascunzându-se într-o mânăstire.

28 aug. 2022, 10:42
Un șofer din Botoșani a încercat să fugă de polițiștii ascunzându-se într-o mânăstire. Bărbatul a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu o amendă de 3.600 de lei

Bărbatul care circula cu o viteză de peste 140 km la oră a încercat să fugă de polițiștii care se aflau pe urmele sale ascunzându-se în mânăstirea Orășeni din județul Botoșani.

Citește și Mare atenție, șoferi! Riscați noi amenzi dacă nu respectați aceste reglementări. Când e interzis să folosiți camera de bord

Din păcate el a fost prins de către oamenii legii înainte să își spună rugăciunea și astfel a rămas fără carnet.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și, după o urmărire ca în filme de 11 kilometri în care a încălcat mai multe reguli, și-a abandonat mașina și s-a ascuns într-o mănăstire printre credincioșii care participau la o slujbă.

”Acesta a fost surprins de aparatul radar, circulând cu o viteză de 142 de km/h, în localitatea Vorona, ulterior, nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia pornind în urmărirea sa, iar pe traseul parcurs a încălcat mai multe reguli de circulație”, transmite Poliția Botoșani.

Agenții de la Poliția Rutieră l-au scos din mânăstire pe credinciosul de ocazie, i-au dat o amendă de 3.600 de lei și i-au reținut permisul pentru următoarele 9 luni, informează IPJ Botoșani.

Citește și Un taximetrist şi o clientă au murit, după ce şoferul a virat la stânga fără să se asigure