Un şofer din Capitală a lovit doi pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Capitală a lovit doi pietoni care traversau neregulamentar. Martorii spun că şoferul avea viteză, iar după câteva momente de la accident, acesta s-a făcut nevăzut. Cele două victime, un bărbat şi o femeie, se grăbeausă ajungă la o nuntă, dar au ajuns la spital. Imediat după accident, şoferul şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut. Şoferul va fi cercetat penal pentru vătamare corporală şi părăsirea locului accidentului.

RomaniaTV.net
18 aug. 2013, 06:23
Un şofer din Capitală a lovit doi pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat a lovit cu maşina doi pietoni care traversau neregulamentar. Accidentul a avut loc în Capitală, în cursul serii de sâmbătă. Victimele, un bărbat şi o femeie, au ajuns la spital. Martorii spun că şoferul circula cu viteză mare, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav pe o trecere de pietoni din Capitală. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Cei doi au traversat strada neregulamentar pentru a intra într-un restaurant la o nuntă. Aceştia nu s-au asigurat şi au fost loviţi în plin de maşină. Imediat după accident, şoferul şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut. În urma impactului cele două victime au ajuns la spital. Bărbatul a fost operat de urgenţă.

Citeşte şi Tânăr lovit pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer după câteva ore de la producerea accidentului. Şoferului i se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului.