Un şofer din Capitală, la un pas să fie linşat de rudele unui copil de etnie rromă pe care l-a lovit

Un şofer din Capitală a fost la un pas să fie linşat de rudele unui copil de etnie rromă. Bărbatul a lovit pe trecerea de pietoni minorul care s-a smucit din mâinile mamei şi i-a sărit în faţă. Imediat după incident rudele au sărit să-l bată pe şofer şi i-au vandalizat maşina. Poliţiştii au intervenit de urgenţă, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
21 aug. 2019, 08:08
Un şofer din Capitală, la un pas să fie linşat de rudele unui copil de etnie rromă pe care l-a lovit

Incidentul a avut loc pe Calea Ferentari. Martorii povestesc că băiatul s-a smuls din mâinile mamei şi a sărit în faţa maşinii. Şoferul nu a mai putut evita impactul. 

„Un copil s-a smuls din mâna mamei şi a trecut pe trecere. Băiatul nu a mai putut să facă absolut nimic, desi a frânat. l-a lovit cu lateralul”, a povestit un martor.

Imediat după incident, un tânăr de 17 ani rudă cu victima, a venit la autoturismul care i-a lovit verişorul, a rupt oglinzile masinii, a zgariat portiera şi a lovit de mai multe ori cu picioarele in masină.

De teama de a nu fi linşat de tigani, şoferul s-a adăpostit în maşină până au ajuns poliţiştii. Cum conflictul risca să degenereze, mai multe echipaje de la sectiile 18 si 24 au fost trimise la faţa locului. 

Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au dus pe şofer la audieri, iar acesta a depus plângere pentru distrugere. Între timp, de la faţa locului oamenii legii au săltat un minor de 17 ani, suspectat că ar fi distrus oglinzile maşinii.