Un şofer din Constanţa a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi victima în mijlocul drumului

A provocat un accident, apoi a fugit, lăsându-şi victima în mijlocul drumului. Un şofer din Constanţa a intrat duminică seara pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar. Deşi celălalt conducător auto a fost rănit, şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Şi la Baia Mare, doi oameni au ajuns la spital, după ce o şoferiţă a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi s-a izbit violent de un taxi.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 06:39
Un şofer din Constanţa a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi victima în mijlocul drumului

La Constanţa, accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a oraşului, zonă în care de obicei se circulă cu viteză. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină. A fugit apoi de la locul accidentului, împreună cu prietenii săi.

Şoferul vinovat a fost identificat deja pentru că şi-a uitat actele în maşină. Înăuntru, poliţiştii au găsit şi un cuţit. Şoferul din maşina lovită a ajuns la spital cu răni serioase.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul vinovat. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Şoferiţa care a provocat accidentul din Baia Mare spune că se grăbea şi nu a fost atentă la culoare roşie a semaforului. În intersecţie s-a oprit direct într-un taxi.

„În urma accidentului şoferul taxiului a rămas imobilizat în autovehicul fiind nevoie de descarcerare şi pasagera dreapta tot din taxi a suferit leziuni corporale uşoare”, a declarat Călin Săcui, Poliţia Rutieră Baia Mare.

Şoferul de taxi şi clienta sa au primit îngrijiri medicale la spital. Şoferiţa vinovată riscă acum dosar penal pentru vătămare corporală.