Un şofer din Iaşi a provocat un grav accident auto din cauza ALCOOLULUI VIDEO

Un şofer din Iaşi a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu a mai fost în stare să pună frână şi a lovit în plin o maşină care oprise să dea prioritate. Doi tineri au ajuns la spital în urma impactului.

RomaniaTV.net
07 iul. 2013, 05:57
Un şofer din Iaşi a provocat un grav accident auto din cauza ALCOOLULUI VIDEO

Inconştienţa unui şofer din Iaşi a trimis doi tineri în spital. Şoferul s-a urcat atât de beat la volan încât nu a mai fost în stare să apese pe frână. A lovit în plin o altă maşină care oprise să dea prioritate. Alcoolemia bărbatului i-a uimit şi pe poliţişti: 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Bzi.ro.

Citeşte şi Un primar din Satu Mare a urcat BEAT CRIŢĂ la volan şi a produs un accident

Ce ai băut? 50 de grame de alcool, în zona…În cazul ăsta am băut în zonaaa, unde se face acum…Bere. Câtă bere? Cam 2 litri„, a declarat bărbatul care nu mai ţinea minte unde a consumat alcool.

În acest hal s-a urcat la volan. Nu şi-a amintit nici unde a băut, nici cât a băut. Martorii spun că șoferul din Iaşi conducea haotic, cu viteză, trecând de pe o bandă pe alta. Într-o intersecţie nu a mai fost în stare să frâneze şi a lovit din spate un autoturism care se oprise ca să acorde prioritate.

Citeşte şi Accident în faţa şcolii, în Iaşi. O persoană a murit şi alte şapte sunt rănite

În urma impactului violent, cei doi tineri aflati in masina din fata au fost duşi la spital. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şoferului beat. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a băut doi litri de bere. Avea o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.