Un şofer din Iaşi şi-a făcut praf BMW-ul. Incredibil ce au găsit poliţiştii în bolidul răsturnat

Un accident grav a avut loc, în weekend, în judeţul Iaşi. Un şofer s-a răsturnat cu bolidul pe care îl conducea, după care a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au găsit în maşină mai multe PET-uri de bere.

23 mai 2022, 15:20

Un şofer din Iaşi şi-a făcut praf BMW-ul. Accidentul s-a petrecut în localitatea Mogoşeşti, judeţul Iaşi. Imediat după ce s-a răsturnat cu maşina, şoferul a fugit de la locul accidentului.

Un şofer din Iaşi şi-a făcut praf BMW-ul. Accident grav în Iaşi

Citeşte şi Fost antrenor de handbal, strivit de un TIR răsturnat. Accident grav în Maramureş

Potrivit primelor informaţii, şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi părăsit partea carosabilă.

Deşi martorii au sunat imediat la 112 iar la faţa locului au sosit poliţiştii şi un echipaj medical, şoferul nu a mai fost găsit. Oamenii legii au găsit interiorul autoturismului urme de sânge şi mai multe PET-uri de bere.

De asemenea, în maşină se mai aflau şi câteva copii de la diverse documente, astfel încât poliţiştii au putut să-l identifice rapid pe şoferul fugar.

„La data de 21 mai, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în localitatea Mogoșești a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit doar un autoturism avariat în proporție de 70 la sută. Au fost continuate verificările, fiind identificat proprietarul autoturismului care a condus respectivul auto.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, din verificările efectuate până în prezent, nu rezultă că ar fi fost victime omenești în urma accidentului. Verificările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit BZI. 

Precizăm că şoferul a fost testat cu alcooltestul după mai bine de 12 ore de la producerea accidentului.

Accident grav în Cluj. Şase adulţi şi un bebeluş au fost răniţi

Un alt accident grav s-a petrecut luni, în Cluj-Napoca. Trei autoturisme au fost implicate, iar sase adulţi şi un bebeluş de un an şi patru luni au fost transportaţi la spital.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranţă un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 50 de ani, care au fost transportaţi la spital. De asemenea, au fost transportaţi la spital alţi patru adulţi, precum şi un minor de un an şi patru luni. Cu toţii erau conştienţi şi cooperanţi”, a precizat ISU Cluj.

Citeşte şi Două persoane, printre care un cetăţean ucrainean, au murit într-un tragic accident în judeţul Bacău