Un şofer din Mehendinţi s-a oprit într-un cap de pod, după ce a condus haotic. Atenţia i-a fost distrasă de telefonul mobil

Imagini incredibile de pe un drum din județul Mehedinți. Un șofer a fost filmat când mergea haotic, iar cursa lui s-a terminat în șanț. Bărbatul le-a spus senin polițiștilor că stătea cu ochii pe telefon, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 06:05
Un şofer din Mehendinţi s-a oprit într-un cap de pod, după ce a condus haotic. Atenţia i-a fost distrasă de telefonul mobil

Şoferul maşinii de unde se filma a sunat la poliţie în timpul cursei nebune, timp în care a încercat în repetate rânduri să îi atragă atenţia celui din faţă, prin semnale sonore, să oprească. Mai mult cel care filmează susține că la un moment dat șoferul era să lovească o femeie care mergea cu două fetițe de mână pe marginea drumului.

Citește și: Accident şocant la intrare în Timişoara. O maşină a zburat peste sensul giratoriu VIDEO

Cursa acestuia s-a terminat într-un șanț, iar bărbatul care a filmat toată cursa a stat la fața locului până au venit polițiștii.

„Un bărbat de 29 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, pe raza localităţii Butoiesti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat atât cu privire la consumul de băuturi alcoolice, cât şi cu privire la consumul de substanţe psihoactive, ambele rezultate fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, şoferul a fost amendat cu 580 de lei.