Un şofer fugar, capturat de poliţişti cu focuri de armă VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse lângă Târgu Neamţ. Un şofer fugar a fost urmărit pe câmpuri şi capturat cu focurile de armă. Acesta fugea pentru ca nu avea permis de conducere.

21 nov. 2017, 12:08
Un şofer fugar, capturat de poliţişti cu focuri de armă VIDEO

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune, duminică, în zona Târgu Neamț. Un șofer a fost urmărit pe polițiști pe străzile și câmpurile din Humulești, Blebea, Târpești și Boiștea și doar profesionalismul agenților, perseverența lor și focurile de armă au dus la capturarea acestuia, potrivit ziartarguneamt.ro.

Polițiștii Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu Neamţ, fiind în serviciul de patrulare pe strada Unirii din oraș, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula spre localitatea Boiștea și a cărui conducătorul auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea cu viteză sporită„, precizează Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

A încercat să scape de echipajul rutier alegând rute ocolitoare. După o urmărire ca-n filme, agenţii l-au încolţit. Autoturismul său s-a oprit, dar nu s-a predat poliției, ci a continuat să fugă.

În momentul în care persoana a încercat să se sustragă fugind, aceasta a fost somată și au fost efectuate mai multe focuri de armă pe plan vertical”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Bărbatul a ajuns într-o curte oarecare de pe strada Tăbăcari, unde polițiștii l-au capturat. A fost încătușat și condus la secția de Poliție a orașului Târgu Neamț, pentru audieri.

Potrivit IPJ Neamț, conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Târgu Neamț. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Citeşte şi Un adolescent de 16 ani, prins de poliţişti după ce a furat mai multe maşini pentru a se plimba cu ele